Управление на индивидуални имоти

Управление на индивидуални имоти

Гарантирано най-добрата грижа за вашия имот.

Услугата "Управление на индивидуални имоти" е подходяща за собственици, желаещи да отдадат имота си под наем, но нямащи време и възможност да се ангажират с множеството досадни дейности, свързани с отдаването под наем. Собствениците, които отсъстват (това са предимно чужденци, не живеещи в България, но закупили имоти в страната и искащи възвръщаемост на своята инвестиция), също могат да се възползват от гарантирано най-добра грижа и управление за техния имот.

Научи повече

Професионален домоуправител от „Риал Естейт Мениджмънт” БГ

Услугата „пропърти мениджмънт” или казано на български език „управление на имоти” се зароди и оформи като предлагане в нашата страна след строителния бум от началото на 21 век. Бързото разрастване и нароилите се хиляди нови сгради в големите градове и основните курорти на България доведе до нуждата от последващо обслужване на същите тези новопостроени блокове и комплекси. Поддръжката на общите части, градинките отпред, приветливостта на етажите и чистотата на стълбищата, охраната на входа и любезен персонал, който да се грижи за комфорта на собствениците, са само част от детайлите, които услугата по управление на имоти предлага. Чистият пропърти мениджмънт е добре познат сред жителите на страните от Западна Европа. Тези от тях, които решават да закупят в България свой втори дом или пък имот с инвестционна цел, са сред основните ползватели на нашите услуги. Радостни сме, че и българският потребител все по-често решава да прибегне до професионални услуги и грижи за входа или имота си и именно към него "Риал Естейт Мениджмънт” БГ насочва своя поглед. Основната ни цел е да предоставим на нашите клиенти отлично ниво на услуги. Осъзнаваме сериозността на поставената ни задача да се грижим за вашата собственост. Можете да бъдете напълно сигурни, че избирайки нас, инвестицията ви ще бъде в сигурни ръце, а вашият имот ще бъде поддържан в отлично състояние.

На база на придобития многогодишен опит на нашите служители, бе даден старт и на нашата услуга „Професионален домоуправител” от „Риал Естейт Мениджмънт” БГ, която предоставя експертни грижи и персонално отношение към собствениците на имоти, обединени в етажни собствености. Към настоящия момент предлагаме услугата на територията на град София. Искрено се надяваме, че в близко бъдеще ще достигнем и до други населени места в България. В сайта www.rem-bg.com можете да се запознаете с всички услуги, за които можете да разчитате на нас. В допълнение на това всеки собственик, поверил на нас грижата за имота си, получава достъп до редица други допълнителни услуги и продукти от портфолиото на нашия партньор „ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ БГ” ООД, които си гарантира при доста преференциални условия. Желанието ни е да бъдем винаги от полза и да спестяваме средства и време на всички наши клиенти!

В нашия сплотен, увеличаващ се екип, сме особено радостни от факта, че старанието и усилията, които полагаме в сферата вече няколко години, дават все по-добри резултати и все повече доволни клиенти. Преодолените трудности по пътя, специфични за дейността, ни карат да работим сериозно в посока най-високо качество на предлаганите от нас услуги. Повече от радостни сме, че успяваме да се развиваме и да разширяваме дейността си, без това да нарушава основните принципи, на които ние в „Риал Естейт Мениджмънт” БГ държим най-много, а именно: коректност в отношенията с партньорите ни, гъвкавост в динамиката и несигурността на съвременния пазар, и адекватност и надеждност в преследването на ежедневните ни цели!

Гордеем се с това, което правим!

Наши приятели


Почивки на море за лято 2014

Свържете се с нас

Риал Естейт Мениджмънт ООД

гр. София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 100

Централна автогара, ет. 4, офис 9-10

E-mail: [email protected]

Мобилен: +359 887 21 66 11

Мобилен: +359 884 77 60 54

Изпратете ни запитване

Другите за нас

Благодаря на "Риал Естейт Мениджмънт" за професионалното отношение и бързата реакция по всички изникнали проблеми!
Станимир Кунчев, Собственик