Професионален домоуправител

Професионален домоуправител

Пълна прозрачност за случващото се във вашата етажна собственост.

„Професионален домоуправител” е услуга, която имаме удоволствието да предоставим на обитателите в сграда в режим на етажна собственост. С предлагането на тази услуга, нашият екип цели защита на интересите на собствениците, прозрачност в управлението и събраните средства за общи нужди, професионална грижа за тяхното имущество, спокойствие,  комфорт и не на последно място - спестяване на време за организационни и административни задължения, наложени от Закона за управление на етажната собственост.

Научи повече

Нашите услуги


По-долу ще намерите подробна информация за услугите, с които можем да бъдем полезни на вашето семейство, вход, съседи или колеги! Стараем се да осигуряваме на клиентите ни качествено и ефективно обслужване всеки ден! Оставете ни да се погрижим и за вас!
Професионален домоуправител Управление на индивидуални имоти Управление на бизнес сгради и имоти Комплекси от затворен тип Виртуален вход Услуги за сгради Индивидуални домакинства

Виртуален вход


Онлайн базиран софтуер, осигуряващ достъп до цялата информация, свързана с обслужването и функционирането на Вашия вход 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Наш екип от професионалисти постоянно работи и развива различни модули към този софтуер, с помощта на които се гарантира бързата осведоменост и пълната прозрачност в управлението на всяка една етажна собственост! В състояние сме да предложим почти всички видове начини на разплащане /включително „E-pay” и/или индивидуален код за всеки потребител за паричните салони на „Easy Pay”/. Софтуерът предлага и така нареченото информационно табло за обявления, което предоставя информация за текущата каса на входа, месечните задължения и тяхното формиране, коректни и некоректни платци, документална номенклатура /договори, протоколи от общи събрания, разписки, платежни документи от извършени плащания и др. Предлагаме и форум, където всички живущи в една етажна собственост ще имат възможността да дискутират актуални теми.

Можем да предложим и пакет за отстъпки от редица услуги, които останалите брандове и партньори на „Пропърти Мениджмънт БГ” ООД осигуряват – почивки, екскурзии, организиране на корпоративни събития, осигуряване на ежедневни отстъпки и намаления и др.
Преференции цени за услуги и/или продукти на други фирми - наши партньори, които могат да се използват както за поверената ни етажна собственост, така и индивидуално от всеки обитател.

Вижте как изглежда "Виртуален вход"

Свържете се с нас

Риал Естейт Мениджмънт ООД

гр. София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 100

Централна автогара, ет. 4, офис 9-10

E-mail: [email protected]

Мобилен: +359 887 21 66 11

Мобилен: +359 884 77 60 54

Изпратете ни запитване

Другите за нас

Искам да изкажа специалната си благодарност към целия екип на "Риал Естейт Мениджмънт", за това, че успяха да разрешат изключително бързо проблема с покрива на кооперацията, в която живея.
Мартин Стефанов, Собственик