Виртуален вход

Виртуален вход

Следете вашите задължения и плащания абсолютно безплатно онлайн.

Напълно безплатен онлайн базиран софтуер, осигуряващ достъп до цялата информация, свързана с обслужването и функционирането на вашия вход. С негова помощ се гарантира бързата осведоменост и пълната прозрачност в управлението на всяка една етажна собственост!
Софтуерът предлага и така нареченото информационно табло за обявления, което предоставя информация за текущата каса на входа, месечните задължения и тяхното формиране, коректни и некоректни платци.

Научи повече

Нашите услуги


По-долу ще намерите подробна информация за услугите, с които можем да бъдем полезни на вашето семейство, вход, съседи или колеги! Стараем се да осигуряваме на клиентите ни качествено и ефективно обслужване всеки ден! Оставете ни да се погрижим и за вас!
Професионален домоуправител Управление на индивидуални имоти Управление на бизнес сгради и имоти Комплекси от затворен тип Виртуален вход Услуги за сгради Индивидуални домакинства

Управление на индивидуални имоти


"Риал Естейт Мениджмънт" БГ ЕООД предлага пълен набор от услуги на собствениците на имоти, имащи за цел да гарантират спокойствието, сигурността и увереността на тези собственици, че техните имоти се намират в сигурни ръце. Управлението и отдаването под наем е една от най-популярните услуги, които нашата компания предлага.
Като дейност управлението и отдаването под наем включва на практика всичко за успешното поддържане и отдаване под наем на вашия имот, от плащане на сметки за вода, ток, комунални такси, годишен местен данък, такса смет, до рекламирането и предлагането на съответния имот на потенциални наематели за дългосрочен наем, както и непрестанна комуникация с фирми посредници и разбира се - непрестанна грижа за наемателя по време на неговия престой в имота.

Ние разполагаме със силен и добре мотивиран екип от професионалисти, които ще се погрижат вашият имот да бъде поддържан винаги в изрядно състояние, почистван редовно и ремонтиран, ако това разбира се се налага.
Ние поддържаме постоянен контакт със собствениците, поверили своите имоти в наши ръце, като по този начин се стремим да ги държим информирани за абсолютно всичко, случващо се с техните имоти.
-    Проверяване и съставяне на списък с дефекти. Наблюдение и контрол в случай на извършване на поправки и подобрения и предоставяне на съответни отчети за това.
-    Периодични проверки на Имота, поддръжка на Имота, както и организиране на чистене, миене, проветряване на Имота и извършване на поправки, съгласно допълнително възложени услуги.
-    Редовно информиране в случай на важни обстоятелства, касаещи апартамента, както и предоставяне на платежни документи, удостоверяващи съответни разходи.
-    Съхраняване на документация и на всякакви фактури, разписки за извършени плащания и други документи, получени от трети лица, посредници, местни институции, данъчни органи и др.
-    Изготвяне  договор за наем и упражняване на постоянен контрол върху изпълнението на договора.
-    Организиране/контрол на плащането на всички разходи, касаещи Имота, в полза на трети лица-доставчици, включително плащането на сметките за електричество, вода, поправки и ремонти, и др.
-    Представителство на собственика пред органите на управление и общото събрание в етажната собственост, в която се намира имотът.
-    Организиране и предоставяне на пълно съдействие при заплащането на дължимия годишен данък-сгради и такса-смет за Имота.
-    Официално представителство на собственика на Имота, защита на неговите права и воля пред всички трети лица-доставчици на услуги, посредници, местни институции, данъчни органи, наематели и др.
-    Допълнително  може да се предостави организация  и пълно съдействие при попълването и подаването на годишните данъчни декларации; както и заплащане на дължимите данъци от собственика на Имота от приходите, получени от отдаването му под наем.
При възлагане на дейност, свързана с предлагането на пазара и намиране на наемател за имота, то ние използваме услугите на наши партньори -  агенции за недвижими имоти.  Съвместно с тях ние осигуряваме пълно съдействие при определяне размера на месечния наем, рекламиране на имота, провеждане на огледи и внимателен подбор на наемател. Основните фактори, формиращи наемната цена на определен имот са: местоположение, ниво на обзавеждане, съоръжения в комплекса  и разбира се не на последно място моментното състояние на пазара на отдаване на имоти. Всички договорни отношения и цени, винаги са съгласувани предварително със собственика на имота.
Ако искате да се възползвате от гарантирано най-добра грижа и управление за вашия имот, моля свържете се на посочените координати:

Мобилен: 0884 77 60 54; 0879 53 91 01      
Мобилен: 0887 21 66 11     

Изпратете запитване

Свържете се с нас

Риал Естейт Мениджмънт ООД

гр. София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 100

Централна автогара, ет. 4, офис 9-10

E-mail: [email protected]

Мобилен: +359 887 21 66 11

Мобилен: +359 884 77 60 54

Изпратете ни запитване

Другите за нас

Искам да изкажа специалната си благодарност към целия екип на "Риал Естейт Мениджмънт", за това, че успяха да разрешат изключително бързо проблема с покрива на кооперацията, в която живея.
Мартин Стефанов, Собственик