Професионален домоуправител

Професионален домоуправител

Пълна прозрачност за случващото се във вашата етажна собственост.

„Професионален домоуправител” е услуга, която имаме удоволствието да предоставим на обитателите в сграда в режим на етажна собственост. С предлагането на тази услуга, нашият екип цели защита на интересите на собствениците, прозрачност в управлението и събраните средства за общи нужди, професионална грижа за тяхното имущество, спокойствие,  комфорт и не на последно място - спестяване на време за организационни и административни задължения, наложени от Закона за управление на етажната собственост.

Научи повече

Нашите услуги


По-долу ще намерите подробна информация за услугите, с които можем да бъдем полезни на вашето семейство, вход, съседи или колеги! Стараем се да осигуряваме на клиентите ни качествено и ефективно обслужване всеки ден! Оставете ни да се погрижим и за вас!
Професионален домоуправител Управление на индивидуални имоти Управление на бизнес сгради и имоти Комплекси от затворен тип Виртуален вход Услуги за сгради Индивидуални домакинства

Услуги за индивидуални домакинства


Като една от водещите компании за управление на имоти в страната, то ние знаем как да се погрижим за вашия дом и/или офис. За нас ще бъде удоволствие да ви предоставим професионални грижи за вашия имат, част от които са:

-    Домашен майстор - ако имате дребни ВиК , ел. проблеми и/или необходимост от какъвто и да е дребен ремонт във Вашия дом, нямате познание, време и/или необходимия инструмент, нашият домашен майстор ще се радва да помогне. Всички „сръчковци”, които изпращаме при Вас са лица предварително подбрани и оторизирани от нашата компания.

-    Супер майстор - при необходимост на Вашия имот от генерален ремонт, гипсокартон, шпакловане, замазване, боядисване, освежаване, мебелиране и т.н., нашите майстори ще се радват да направят БЕЗПЛАТЕН оглед на имота и при одобрена оферта от Ваша страна, да извършат дейността, от която имате нужда, с качество отговарящо на всички Ваши изисквания.


-    ДДД обработка - при проблеми на Вашето жилище и/или офис с вредители /хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мишки, плъхове и др./, доверете се на наши сертифицирани партньори, които използват биоцити, с разрешителни от МЗ и отговарят на стандартите на ЕС. Препаратите, с които се третира са от последно поколение - без мирис, цвят и са безопасни за хората и домашните любимци.

-    Почистване на дома и офиса - имате нужда от почистване на апартамент, къща, офис, вила или цяла сграда? Услугата "Почистване" е създадена за да Ви предостави професионално обслужване или да премахне неприятни задължения от списъка Ви със задачи. Работи се с професионални препарати за почистване, съобразени с повърхностите във всеки обект / паркет, гранитогрес, ПДЧ повърхности, стъкло, санитария, полиращи препарати и др./.

-    Застрахователен брокер - при нужда от задължителна застраховка ГО, Каско или друг застрахователен продукт, ще се радваме да проверите нашето предложение към Вас. Ние можем да Ви предложим конкурентни отстъпки за всеки един продукт от всяка една застрахователна компания, която оперира в страната. Проверете нашата оферта към вас – дори и информативно!

-    Ключарски услуги -  Ключарски услуги, аварийни ключарски услуги, автоключове и автоключалки, HI-SECURITY заключващи системи, защита за PVC дограма, ключове и аксесоари, брави, катинари, патрони, гравирани табелки за дома и офиса. Защитете дома и офиса си с професионална помощ.

Нашите служители и подизпълнители са изпитани и доказани професионалисти, извършващи своята дейност с необходимите подход, внимание и гаранционни отговорности.
За въпроси и повече информация, моля свържете се на посочените координати:


Мобилен: 0884 77 60 54; 0879 53 91 01  
Мобилен: 0887 21 66 11     

Изпратете запитване

Свържете се с нас

Риал Естейт Мениджмънт ООД

гр. София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 100

Централна автогара, ет. 4, офис 9-10

E-mail: [email protected]

Мобилен: +359 887 21 66 11

Мобилен: +359 884 77 60 54

Изпратете ни запитване

Другите за нас

I would like to thank "Real Estate Management" for their always professional approach and proper maintenance and management of my property. Keep up the good work guys!
Chris Charlesworth, Apartment owner in Sofia