Виртуален вход

Виртуален вход

Следете вашите задължения и плащания абсолютно безплатно онлайн.

Напълно безплатен онлайн базиран софтуер, осигуряващ достъп до цялата информация, свързана с обслужването и функционирането на вашия вход. С негова помощ се гарантира бързата осведоменост и пълната прозрачност в управлението на всяка една етажна собственост!
Софтуерът предлага и така нареченото информационно табло за обявления, което предоставя информация за текущата каса на входа, месечните задължения и тяхното формиране, коректни и некоректни платци.

Научи повече

Нашите услуги


По-долу ще намерите подробна информация за услугите, с които можем да бъдем полезни на вашето семейство, вход, съседи или колеги! Стараем се да осигуряваме на клиентите ни качествено и ефективно обслужване всеки ден! Оставете ни да се погрижим и за вас!
Професионален домоуправител Управление на индивидуални имоти Управление на бизнес сгради и имоти Комплекси от затворен тип Виртуален вход Услуги за сгради Индивидуални домакинства

Услуги за сгради


Базирайки се на дългогодишния натрупан опит в сферата на пропърти и фасилити мениджмънта, "Риал Естейт Мениджмънт" БГ ЕООД  ви предлага следните професионални технически услуги  за вашата сграда:

-Дребна техническа поддръжка - Включва осъществява дребна техническа поддръжка /затягане на ел.ключове, подмяна на счупени прозорци, смяна на осветителни тела, брави и др., което не касае необходимостта от специализирана помощ/ на общите части на етажната собственост /инспекция и посещение веднъж месечно /по график и/или по подаден сигнал, удостоверени с протокол/. Подменените консумативите са за сметка на етажната собственост.

-Абонаментно почистване на общите части – дейности и интензитет, възложени от клиента. Основно: измитане и измиване на стълби и площадки, почистване парапети и цокли, измитане и измиване на асансьори; почистване на входните врати; измиване на фасадни прозорци; Работи се с професионални препарати за почистване, съобразени с повърхностите във всеки обект / паркет, гранитогрес, ПДЧ повърхности, стъкло, санитария, полиращи препарати и др./. Възможности за машинно почистване.

-Абонаментна ДДД обработка - професионален контрол на вредителите – хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мишки, плъхове. Дейности по дезинфекция (унищожаване на патогенни микроорганизми), дезинсекция (унищожаване на вредни гризачи), дератизация (унищожаване на кърлежи и други вредни насекоми).

-Контрол на достъп – изграждане на контрол на достъп до входни пространства и асансьорни уредби, съобразени със спецификата и изискванията на клиента;

-Домофони и звънчеви инсталации – изграждане, отремонтиране, прозвъняване и профилактика на домофони и звънчеви инсталации;

-  Входни врати и пощенски кутии – ремонт, изработка и монтаж на входни и вътрешни врати, различни нива на сигурност, съобразени със спецификата и изискванията на клиента; Изработка и монтаж на пощенски кутии;

-Портиери/Охрана  – осигуряване на денонощна, нощна или дневна охрана от сертифицирана за целта фирма. Охранителите са преминали физически и психологически тестове, както и тренировъчни курсове по оказване на първа помощ, пожарогасене, опазване сигурността при екстремни условия и действия при терористична атака, а също така и курсове за професионална квалификация за охранителна дейност по Европейската, оперативна програма за развитие на човешкия ресурс.  Осигуряване на портиери.

-Озеленяване/поддръжка на зелени площи – еднократна услуга или абонаментно поддържане на зелени площи, включително материали за поддръжка и обогатяване на зелени площи, косене и валиране, косене през активна вегитация, аериране и подхранване на почвата, грапене, плевене, окопаване и прекопаване на дългогодишните растения, резитба, защита (третиране с препарати), подготовка за летен и зимен сезон и др.

- Асансьори – доставка на нови и месечно абонаментно обслужване на асансьори от сертифициран асансьорен сервиз;

- Видеонаблюдение – проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. Абонаментно поддържане и сервиз.

-ВиК услуги- извършване на планувани и аварийни ремонти по водопроводната и канализационната система на сградата. Подмяна и профилактика на водопроводните щрангове в общите части.

-Електро услуги- извършване на планувани и аварийни ремонти по електрическата инсталация на сградата.

-Покриви -  извършване на планувани и аварийни ремонти по покривната конструкция на сградата.

-Реконструкции – извършване на реконструкции, дребни ремонтни дейности, освежаване на входни пространства.

Нашите служители и подизпълнители са изпитани и доказани професионалисти, извършващи своята дейност с необходимите подход, внимание и гаранционни отговорности.
За въпроси и повече информация, моля свържете се на посочените координати:

Мобилен.: 0884 77 60 54; 0879 53 91 01   
Мобилен: 0887 21 66 11     

Изпратете запитване

Свържете се с нас

Риал Естейт Мениджмънт ООД

гр. София, бул. "Княгиня Мария Луиза" 100

Централна автогара, ет. 4, офис 9-10

E-mail: [email protected]

Мобилен: +359 887 21 66 11

Мобилен: +359 884 77 60 54

Изпратете ни запитване

Другите за нас

Благодаря на "Риал Естейт Мениджмънт" за професионалното отношение и бързата реакция по всички изникнали проблеми!
Станимир Кунчев, Собственик